Cura dureaza 13 zile, este grea, dar este foare eficienta. Schimbarea
metabolismului este asa de profunda incat la sfarsitul dietei se
poate reveni la alimentatia normala fara a mai lua in greutate timp
de 2 ani. Daca se respecta regimul zilnic punct cu punct, se poate
pierde toata grasimea acumulatat in tesuturi. Cura trebuie urmata 13
zile, nici o zi in plus, nici o zi in minus.
Recomandari:
Orice adaos de aliment in afara celor permise in cura (o bomboana, o
guma de mestecat, un biscuit, un pahar de bere sau vin) impune
oprirea imediata a curei, fiindca ea nu mai are nici un efect. Cura
poate fi reluata abia peste 6 luni.
Daca nu rezistati sa tineti dieta mai mult de 6 zile (respectand
corect prevederile alimentare), opriti-va si reluati cura dupa 3
luni.
Daca va chinuie foamea, beti apa, cel putin 2 l/zi.
Salata verde cuprinsa in dieta trebuie sa fie proaspata.
Codul (pestele) poate fi inlocuit cu pastrav sau calcan.
Cafeaua nu poate fi inlocuita cu ceai sau invers.
Iaurtul natural este cel nepasteurizat, fara adaos de zahar sau
fructe.
ZIUA 1
mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar
pranz: 2 oua fierte tari + 400 g spanac + 1 rosie
cina: 200 g friptura de vaca + 1 salata cu ulei si zeama de
lamaie
ZIUA 2
mic-dejun:1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar
pranz: 250 g sunca + 1 cutie iaurt natural
cina: 200 g friptura de vaca + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie
ZIUA 3:
mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine
prajita
pranz: 2 oua fierte tari + 1 felie sunca + 1 salata
cina:telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct proaspat (mar, para,
portocala)
ZIUA 4:
mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine
prajita
pranz:200 ml suc de portocale + 1 cutie iaurt natural
cina: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 250 g branza de vaci
ZIUA 5:
mic-dejun:1 morcov mare ras
pranz: 200 g cod fiert cu zeama de lamaie + 1 lingurita unt
cina: 200 g friptura de vaca + 1 telina rasa
ZIUA 6:
mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine
prajita
pranz:2 oua fierte tari + 1 morcov mare ras
cina: 1/2 pui + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie
ZIUA 7:
mic-dejun:1 ceasca de ceai fara zahar
pranz: nimic (bea multa apa, ajuta!)
cina: 200 g cotlet de miel + 1 mar
ZIUA 8:
mic-dejun:1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar
pranz: 2 oua fierte tari + 400 g spanac + 1 rosie
cina: 200 g friptura de vac + 1 salata cu ulei si zeama de
lamaie
ZIUA 9:
mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar
pranz: 250 g sunca + 1 cutie iaurt natural
cina: 250 g friptura de vaca + 1 salata cu ulei si zeama de
lamaie
ZIUA 10:
mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita
pranz: 2 oua fierte tari + 1 felie sunca + 1 salata
cina: 1 telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct proaspat (mar, para, portocala)
ZIUA 11:
mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita
pranz:200 ml suc de portocale + 1 cutie iaurt natural
cina: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 250 g branza de vaci
ZIUA 12:
mic-dejun:1 morcov mare ras
pranz: 200 g cod fiert cu zeama de lamaie + 1 lingurita unt
cina: 250 g friptura de vaca + 1 telina rasa
ZIUA 13:
mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine
prajita
pranz: 2 oua fierte tari + 1 morcov mare ras
cina: 250 g pui + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie