Dieta cu cartofi

Dieta cu cartofi se bazeaza pe cel mai popular aliment la romani. Cura de slabit se tine timp de 14 zile, timp in care aveti nevoie de 10 kilograme de cartofi.
In primele 2 zile se va consuma cate 1 kg de cartofi pe zi, la pranz si seara cu branza de vaci, verdeata si ceapa verde. Restul de 8 kilograme se vor consuma in restul zilelor.
MIC DEJUN:
2 felii de paine uscata, 1 lingura de branza de vaci si 1 banana.
1 felie de paine din seminte cu unt, carne de vita la conserva, 2 rosii si ceapa verde.
PRANZ:
1 portie supa de cartofi.
250 grame de cartofi cu branza de vaci si verdeata.
100 grame de fructe proaspete.
CINA:



150 grame de cartofi si 1 ceapa tocate marunt, se prajesc timp de 5 minute. Dupa ce se iau de pe foc se consuma cu sunca si 1 rosie.
150 de grame de cartofi, se fierb si se feliaza; 100 de grame de peste se prajeste in putin ulei. Ambele se servesc cu salata, morcov, castravete si un dressing la alegere.
O data la 2 zile un meniu diferit: Cartofi la cuptor cu peste. Cand se racesc se taie pe lung si se scobesc. O ceapa tocata, o lingura mare de ton cu mustar si cartofii scobiti, se amesteca si apoi se umplu cartofii si se toarna smantana deasupra. Se lasa 20 de minute la cuptor
 
.