Dieta pentru schimbarea metabolismului 10- 20 kg in 13 zile

        Cura dureaza 13 zile, este grea, dar este foare eficienta. Schimbarea
        metabolismului este asa de profunda incat la sfarsitul dietei se poate
        reveni la alimentatia normala fara a mai lua in greutate timp de 2 ani.
        Daca se respecta regimul zilnic punct cu punct, se poate pierde toata
        grasimea acumulatat in tesuturi. Cura trebuie urmata 13 zile, nici o zi
        in plus, nici o zi in minus.


        Recomandari:
        - Orice adaos de aliment in afara celor permise in cura (o bomboana, o
        guma de mestecat, un biscuit, un pahar de bere sau vin) impune oprirea
        imediata a curei, fiindca ea nu mai are nici un efect. Cura poate fi
        reluata abia peste 6 luni.
        - Daca nu rezistati sa tineti dieta mai mult de 6 zile (respectand
        corect prevederile alimentare), opriti-va si reluati cura dupa 3 luni.
        - Pentru a putea respecta dieta prescrisa, evitati in cele 13 zile
        vizitele sau musafirii.
        - Daca va chinuie foamea, beti apa, cel putin 2 l/zi.
        - Salata verde cuprinsa in dieta trebuie sa fie proaspata.
        - Codul (pestele) poate fi inlocuit cu pastrav sau calcan.
        - Cafeaua nu poate fi inlocuita cu ceai sau invers.
        - Iaurtul natural este cel nepasteurizat, fara adaos de zahar sau
fructe.

        Ziua 1
        - mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar
        - pranz: 2 oua fierte tari + 400 g spanac + 1 rosie
        - cina: 200 g friptura de vac + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie

        Ziua 2
        - mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar
        - pranz: 250 g sunca + 1 cutie iaurt natural
        - cina: 200 g friptura de vaca + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie

        Ziua 3:
        - mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita
        - pranz: 2 oua fierte tari + 1 felie sunca + 1 salata
        - cina: telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct proaspat (mar, para,
portocala)

        Ziua 4:
        - mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita
        - pranz: 200 ml suc de portocale + 1 cutie iaurt natural
        - cina: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 250 g branza de vaci

        Ziua 5:
        - mic-dejun: 1 morcov mare ras
        - pranz: 200 g cod fiert cu zeama de lamaie + 1 lingurita unt
        - cina: 200 g friptura de vaca + 1 telina rasa
        Ziua 6:
        - mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita
        - pranz: 2 oua fierte tari + 1 morcov mare ras
        - cina: 1/2 pui + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie

        Ziua 7:
        - mic-dejun: 1 ceasca de ceai fara zahar
        - pranz: nimic (bea multa apa, ajuta!)
        - cina: 200 g cotlet de miel + 1 mar

        Ziua 8:
        - mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar
        - pranz: 2 oua fierte tari + 400 g spanac + 1 rosie
        - cina: 200 g friptura de vac + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie

        Ziua 9:
        - mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar
        - pranz: 250 g sunca + 1 cutie iaurt natural
        - cina: 250 g friptura de vaca + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie

        Ziua 10:
        - mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita
        - pranz: 2 oua fierte tari + 1 felie sunca + 1 salata
        - cina: 1 telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct proaspat (mar, para,
        portocala)

        Ziua 11:
        - mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita
        - pranz: 200 ml suc de portocale + 1 cutie iaurt natural
        - cina: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 250 g branza de vaci

        Ziua 12:
        - mic-dejun: 1 morcov mare ras
        - pranz: 200 g cod fiert cu zeama de lamaie + 1 lingurita unt
        - cina: 250 g friptura de vaca + 1 telina rasa

        Ziua 13:
        - mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita
        - pranz: 2 oua fierte tari + 1 morcov mare ras
        - cina: 250 g pui + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie
 
.