Secretul a fost dezvaluit: regimul disociat. Pe cat este de simplu principiul ce sta la baza acestui regim de slabire, pe atat sunt de spectaculoase rezultatele.
Cum a facut disocierea?
Principiul urmat de Monica Anghel a fost simplu: trei zile a mancat numai carne, trei zile numai fructe si legume si trei zile numai lactate.
Carnea preferata a fost cea de pui, insa nu au fost excluse nici carnea de vita, de porc sau pestele. Din randul legumelor au fost exclusi cartofii, mazarea, morcovii, iar din randul fructelor, bananele si fructele confiate.
De asemenea, Monica Anghel a renuntat la alune, seminte si fistic. Din cadrul produselor lactate a consumat lapte, branza de vaci, telemea si cascaval in cantitati mai mici.
In plus, Monica nu a consumat deloc alcool, bauturi carbogazoase, sucuri sau dulciuri. Salatele se fac cu ulei de masline, iar ceaiul si cafeaua se indulcesc cu zaharina.