Ardeiul gras este una dintre legumele cu un continut bogat in saruri, vitamine si alcaloizi, cu efect benefic asupra organismului uman. O parte dintre acesti alcaloizi, au un efect deosebit asupra metabolismului grasimilor. De aceea, ardeiul gras este din ce in ce mai frecvent utilizat in curele de slabit moderne.
Saptamana 1
Micul dejun: consumati 50-60 g ardei gras cu 2-3 minune inainte de a servi micul dejun. La micul dejun trebuie sa excludeti ouale sau alte mancaruri ce contin colesterol.
Dejun: imediat dupa masa de pranz consumati 100 g ardei gras si beti 100 ml apa minerala. Apa minerala creste absorbtia unor aminoacizi vegetali folositi de catre organism in procesele de reglare a depunerilor de grasimi.Cina: inainte de cina beti 100 ml apa obisnuita apoi consumati 40-60 g ardei gras. Dupa cina consumati 150-200 g ardei gras apoi beti 150 ml lapte degresat, neindulcit.
Micul dejun: consumati 50-60 g ardei gras cu 2-3 minune inainte de a servi micul dejun. La micul dejun trebuie sa excludeti ouale sau alte mancaruri ce contin colesterol.
Dejun: imediat dupa masa de pranz consumati 100 g ardei gras si beti 100 ml apa minerala. Apa minerala creste absorbtia unor aminoacizi vegetali folositi de catre organism in procesele de reglare a depunerilor de grasimi.Cina: inainte de cina beti 100 ml apa obisnuita apoi consumati 40-60 g ardei gras. Dupa cina consumati 150-200 g ardei gras apoi beti 150 ml lapte degresat, neindulcit.
Saptamana a II-aMicul dejun: Mancati la micul dejun 150-200 g ardei gras si beti 100 ml lapte fierband la limita suportabila. intre micul dejun si pranz evitati total consumul de fructe, dulciuri si bauturi aromate.
Dejun: Dupa dejun consumati 100 g de ardei taiati marunt si apoi beti sucul de la o jumatate de lamaie, in amestec cu 150 ml apa minerala. Limonada nu trebui sa fie decat foarte putin indulcita cu un varf de lingurita de zahar sau de preferat fara zahar. Nu consumati fructe intre dejun si cina.
Cina: inainte de cina consumati 60-70 g ardei gras iar dupa cina numai 50-60 g. Beti apoi apa, un paharel de vin rosu, apoi 100 ml apa minerala Saptamana a III-a
Micul dejun: Consumati imediat dupa trezire 150-200 g ardei gras apoi faceti o pauza de 10 minute pana la micul-dejun propriu zis. Dupa micul dejun consumati 50-60 g ardei gras. Micul dejun trebuie sa fie cat mai sarac in carne rosie si mezeluri si cat mai bogat in lactate, de preferat branzeturi dulci.
Dejun: Consumati inainte de masa de pranz ceai de ardei gras ras. Puneti 100 g ardei gras in 250 ml apa si fierbeti in clocot timp de 6 minute.
Raciti amestecul si apoi stoarceti zeama de la o lamaie de marime medie. Beti 50 ml din iceaiul inca fierbinte apoi treceti la dejunul propriu-zis. Dupa dejun beti inca 50 ml si apoi consumati 100 g ardei gras crud. Pastrati ceaiul de ardei la rece pentru cina.
Cina: incalziti ceaiul facut la pranz si beti 70 ml imediat inainte de cina. incercati sa evitati gustul usor neplacut band totul dintr-o inghititura. La 15 minute dupa cina, consumati 100 g ardei gras intr-o salata usor acrita cu foarte putina lamaie.
Dupa incheierea celor 3 saptamani complete, faceti o pauza dupa dieta cu ardei gras timp de 20 de zile, apoi reluati dieta. Rezultatele evidente apar dupa 5-6 luni de la repetarea acestui regim. Avantajul acestei diete este ca dupa 4 luni de la repetarea a 4-5 astfel de reprize, organismul intra intr-un anume regim metabolic incompatibil cu reingrasarea rapida.
Dejun: Dupa dejun consumati 100 g de ardei taiati marunt si apoi beti sucul de la o jumatate de lamaie, in amestec cu 150 ml apa minerala. Limonada nu trebui sa fie decat foarte putin indulcita cu un varf de lingurita de zahar sau de preferat fara zahar. Nu consumati fructe intre dejun si cina.
Cina: inainte de cina consumati 60-70 g ardei gras iar dupa cina numai 50-60 g. Beti apoi apa, un paharel de vin rosu, apoi 100 ml apa minerala Saptamana a III-a
Micul dejun: Consumati imediat dupa trezire 150-200 g ardei gras apoi faceti o pauza de 10 minute pana la micul-dejun propriu zis. Dupa micul dejun consumati 50-60 g ardei gras. Micul dejun trebuie sa fie cat mai sarac in carne rosie si mezeluri si cat mai bogat in lactate, de preferat branzeturi dulci.
Dejun: Consumati inainte de masa de pranz ceai de ardei gras ras. Puneti 100 g ardei gras in 250 ml apa si fierbeti in clocot timp de 6 minute.
Raciti amestecul si apoi stoarceti zeama de la o lamaie de marime medie. Beti 50 ml din iceaiul inca fierbinte apoi treceti la dejunul propriu-zis. Dupa dejun beti inca 50 ml si apoi consumati 100 g ardei gras crud. Pastrati ceaiul de ardei la rece pentru cina.
Cina: incalziti ceaiul facut la pranz si beti 70 ml imediat inainte de cina. incercati sa evitati gustul usor neplacut band totul dintr-o inghititura. La 15 minute dupa cina, consumati 100 g ardei gras intr-o salata usor acrita cu foarte putina lamaie.
Dupa incheierea celor 3 saptamani complete, faceti o pauza dupa dieta cu ardei gras timp de 20 de zile, apoi reluati dieta. Rezultatele evidente apar dupa 5-6 luni de la repetarea acestui regim. Avantajul acestei diete este ca dupa 4 luni de la repetarea a 4-5 astfel de reprize, organismul intra intr-un anume regim metabolic incompatibil cu reingrasarea rapida.
Saptamana a III-a
Micul dejun: Consumati imediat dupa trezire 150-200 g ardei gras apoi faceti o pauza de 10 minute pana la micul-dejun propriu zis. Dupa micul dejun consumati 50-60 g ardei gras. Micul dejun trebuie sa fie cat mai sarac in carne rosie si mezeluri si cat mai bogat in lactate, de preferat branzeturi dulci.
Dejun: Consumati inainte de masa de pranz ceai de ardei gras ras. Puneti 100 g ardei gras in 250 ml apa si fierbeti in clocot timp de 6 minute.
Raciti amestecul si apoi stoarceti zeama de la o lamaie de marime medie. Beti 50 ml din iceaiul inca fierbinte apoi treceti la dejunul propriu-zis. Dupa dejun beti inca 50 ml si apoi consumati 100 g ardei gras crud. Pastrati ceaiul de ardei la rece pentru cina.
Cina: incalziti ceaiul facut la pranz si beti 70 ml imediat inainte de cina. incercati sa evitati gustul usor neplacut band totul dintr-o inghititura. La 15 minute dupa cina, consumati 100 g ardei gras intr-o salata usor acrita cu foarte putina lamaie.
Dupa incheierea celor 3 saptamani complete, faceti o pauza dupa dieta cu ardei gras timp de 20 de zile, apoi reluati dieta. Rezultatele evidente apar dupa 5-6 luni de la repetarea acestui regim. Avantajul acestei diete este ca dupa 4 luni de la repetarea a 4-5 astfel de reprize, organismul intra intr-un anume regim metabolic incompatibil cu reingrasarea rapida.
Micul dejun: Consumati imediat dupa trezire 150-200 g ardei gras apoi faceti o pauza de 10 minute pana la micul-dejun propriu zis. Dupa micul dejun consumati 50-60 g ardei gras. Micul dejun trebuie sa fie cat mai sarac in carne rosie si mezeluri si cat mai bogat in lactate, de preferat branzeturi dulci.
Dejun: Consumati inainte de masa de pranz ceai de ardei gras ras. Puneti 100 g ardei gras in 250 ml apa si fierbeti in clocot timp de 6 minute.
Raciti amestecul si apoi stoarceti zeama de la o lamaie de marime medie. Beti 50 ml din iceaiul inca fierbinte apoi treceti la dejunul propriu-zis. Dupa dejun beti inca 50 ml si apoi consumati 100 g ardei gras crud. Pastrati ceaiul de ardei la rece pentru cina.
Cina: incalziti ceaiul facut la pranz si beti 70 ml imediat inainte de cina. incercati sa evitati gustul usor neplacut band totul dintr-o inghititura. La 15 minute dupa cina, consumati 100 g ardei gras intr-o salata usor acrita cu foarte putina lamaie.
Dupa incheierea celor 3 saptamani complete, faceti o pauza dupa dieta cu ardei gras timp de 20 de zile, apoi reluati dieta. Rezultatele evidente apar dupa 5-6 luni de la repetarea acestui regim. Avantajul acestei diete este ca dupa 4 luni de la repetarea a 4-5 astfel de reprize, organismul intra intr-un anume regim metabolic incompatibil cu reingrasarea rapida.