Teo are 60 de kilograme in minus

Nici macar Teo nu a scapat de remarcile rautacioase ale unora in ceea ce priveste silueta ei, chiar daca este una din cele mai simpatizate prezentatoare tv. Si cum a aflat ca surplusul de greutate i-ar putea agrava problemele de inima, Teo s-a hotarat sa slabeasca. Si a reusit sa se elibereze de 60 de kilograme.

Nicio zi fara sport!

Cel mai important element in dieta lui Teo a fost sportul, fara de care nu ar fi reusit o asemenea performanta.
Mersul la sala este nelipsit din programul ei si, chiar daca au existat lucruri care ar fi impiedicat-o sa se tina de program, vedeta nu a renuntat la ce si-a propus. Spre exemplu, in vara asta, cat tinea regim a avut un mic accident, fiind nevoita sa mearga o perioada in carje. Ei bine, cum sa mai mergi la sala in astfel de conditii? Teo s-a dus.



A evitat aparatele care ii solicitau picioarele dar la restul nu a renuntat. Si pentru ca antrenamentele sa nu-i mai ia asa mult timp, si-a amenajat o mini-sala de fitness acasa in care, orice ar fi, petrece zilnic o ora si jumatate.

Fara carne de porc, fara ciocolata...

Ca alimentatie, prezentatoarea tv nu a facut nimic altceva decat sa incerce sa adopte un stil de alimentatie sanatos. Intai si intai, un numar mare de mese pe zi, in timpul carora nu manca foarte mult.

Apoi, au fost excluse din meniu carnea de porc si preparatele din carne de porc, acestea fiind inlocuite cu carne de pui sau, mai rar, de vita.

De asemenea, Teo a spus “nu” torturilor, ciocolatei, prajiturilor cu crema si le-a inlocuit cu fructe. In regim mai sunt incluse la “alimente permise” produsele lactate slabe si, din cand in cand, o inghetata.
Sursa:interesulpublic.ro
 
.