Cum a slabit Christina Aguillera 19 kg

Cand spui Christina Aguillera, primul lucru la care te poti gandi este adolescenta supla, care ii faca concurenta printesei pop-ului Britney Spears, declasand-o la multe capitole, unul dintre ele si cel mai important fiind vocea.
Dar intre timp s-au schimbat multe lucruri. Printesa (care treptat si-a pierdut si coroana si onoarea si virginitatea), a devenit de doua ori mamica si nu se mai poate opri din facut copii. Iar adversara printesei a ales sa devina la randul ei, mamica, renuntand, de buna voie, la silueta adolescentina.
Dar Christina si-a propus sa arda toate caloriile acumulate pe timpul sarcinii inainte ca fiul ei sa implineasca 4 luni. Si iata ca in acest interval record, ea a reusit sa revina la silueta pe care o avea inainte de sarcina, slabind nici mai mult, nici mai putin de 19 kilograme.


In interviul acordat publicatiei americane US Weekly, Christina Aguilera vorbeste deschis despre atuurile si slabiciunile ei in materie de dieta, marturisind nu mananca nicio firimitura de paine. In schimb, nu se poate abtine de la degustat bomboane.Doamne, bomboanele! La sfarsitul sarcinii, aveam un apetit imens pentru bomboane, de la Starburst, la Skittles. Mi-am si facut o poza, numai in lenjerie, inconjurata de boluri cu bomboanele mele preferate.
Ii este iertata aceasta mica slabiciune, mai ales ca ambitioasa vedeta face saptamanal cinci sedinte de exercitii, a cate de 90 de minute. Setul de exercitii alese de antrenorul ei include runde de box si exercitii de forta.
 
.