Cură de sucuri; pe durata unei zile se poate bea un singur suc, legumele se curăţă de coajă, se rad şi se presează printr-un tifon, sau la centrifugă. Pentru gust mai bun se adaugă la suc, verdeţuri proaspete, mărar, pătrunjel, ţelină.
- după trezire 1 - 2 ceşti de ceai rozmarin (stimulează tensiunea scăzută)
- ora 9, 250 ml. suc morcovi amestecat cu 1 linguriţă ulei de măsline
- ora 11, 250 ml. suc varză murată, cu leuştean tocat, mărar.
- ora 12, 1 pahar mare cu apă minerală.
- ora 13, 250 ml. suc sfeclă roşie, cu 1 linguriţă de tărâţe de grâu
- ora 16, 1 ceaşcă ceai de măceşe
- ora 17, 250 ml. suc morcovi, cu frunze de busuioc şi amestecat cu o linguriţă de smântână
- ora 18, 1 pahar mare de apă minerală
- ora 20, 1 ceaşcă ceai de flori de tei sau iasomie (calmează)
În total 320 calorii/zi.
Important; pregăti sucul din legume proaspete, beţi sucul imediat după preparare, în ceai nu puneţi nici zahăr nici miere, 1 zaharină.