Slăbit zodiacal

Slăbit zodiacal;  LEU - nu mâncaţi pâine decât la micul dejun,(pâine integrală), fără alcool, brânzeturi cu  peste 20% grăsimi şi mâncare cu sos, dulciuri. Se recomandă carne la grătar, peşte fiert în abur sau la grătar, legume verzi, fructe . Nu vă serviţi de 2 ori şi nu beţi în timpul meselor.
SĂGETĂTOR -  va place ambianţa veselă, nelipsit de la banchete şi ieşiri cu prietenii, duceţi o viaţă socială activă, unde aveţi ocazia să beţi şi să mâncaţi, alimente interzise, dulciuri, mâncare cu sos,
carne grasă (miel, porc, antricoate de vită), produse bo0gate în colesterol (brânzeturi, gălbenuş, creier, momiţe). Se recomandă micul dejun compus din suc proaspăt de fructe, o felie de şuncă sau 1 ou tare, 1 iaurt, 1 - 2 felii pâine integrală, ceai sau cafea. La prânz şi la cină se umple stomacul cu crudităţi, evitând sosul de maioneză, carne albă, peşte. Ca desert fructe proaspete (căpşuni, piersici, pepene).
PEŞTI - zodie de apă, guvernată de Neptun ,trebuie supravegheată  silueta. A se evita alimentele care conţin zahăr, alcool, sau pe cele prea bogate în apă, cireşele pepeni şi piersici.
Se recomandă peşte la grătar sau cuptor, legume fierte cu 1 bucăţică de unt, compot din fructe proaspete, căpşuni, caise îndulcite cu  edulcoranţi, apă,ceai, suc de portocale, sau grapefruit proaspete, dar nu în timpul mesei.
 
.