Bautura ce transforma grasimile in energie

Cercetatorii americani au pus la punct prima bautura cu efect de transformare a caloriilor in energie, iarpentru ca aceasta cura sa fie intr-adevar perfecta, au decis ca are nevoie de un gust placut. Acestia si-au propus in mod explicit ca administrarea curei sa fie un deliciu si nu un supliciu.
In urma unui studiu de piata, cercetatorii americani au ajuns la concluzia ca cel mai racoritor si placut gust este cel de Cola. De aceea au luat hotararea de a reda acest gust in cea mai fidelă maniera.
Astfel a luat nastere Svelt Cola, cea mai eficienta cura cu gustul celei mai racoritoare bauturi.

Presa de peste ocean a vorbit pe larg despre aceasta descoperire: « Pentru prima data, organismul arde si consuma mai multe calorii decat primeste, indiferent ce si cat mancam! Fara pastile, fara ceaiuri amare !»Insa Svelt Cola nu isi bazeaza eficienta doar pe gustul racoritor de Cola, ceea ce o transforma intr-o cura pe care o vei urma de placere, ci mai ales pe compozitia brevetata care reuneste 11 ingrediente 100% naturale devoratoare de grasime. Fiecare dintre aceste ingrediente in parte este folosit cu succes drept combatant al grasimii. Din acest motiv, aceasta compozitie este cunoscuta in lumea stiintifica sub numele de « trupa de elita pentru combaterea grasimii ». Cel mai activ ingredient este extractul hiperconcentrat din alge AOSA. Aceste alge sunt bogate in agenti ce intervin la nivelul celulei reducand drastic transformarea caloriilor in grasime. Acţioneaza de asemenea reducand dimensiunea celulelor adipoase (adipocitele).
Celelalte ingrediente sunt: ananasul (descompune proteinele si favorizeaza digestia), ceaiul verde (stopeaza absorbtia acizilor grasi si scade nivelul colesterolului), pirul (sporeste diureza), frasinul (actiune puternic detoxifianta), papadia (reduce balonarea si retentia de apa), cretusca (de nelipsit pentru drenarea organismului si combaterea celulitei), mesteacanul (actiune hipoglicemianta), papaya (imbunatateste digestia lipidelor), guarana (energizeaza si redinamizeaza organismul) si cicoarea (efect laxativ si de stimulare a digestiei).
Este suficient sa diluezi 20 ml de Svelt Cola in 1,5 l de apa si sa bei bautura obtinuta pe parcursul zilei pentru a obtine beneficii maxime. Vei observa cum vei pierde pana la
5 kg in prima saptamana!
 
.