Dieta Balerina

Dieta Balerina – Mic Dejun (8 AM): o bucata mica de cas cu fructe de padure proaspete, fulgi de ovaz fierti in apa, o felie de paine prajita cu o felie de branza si o ceasca de ceai sau cafea fara zahar. Dieta Balerina – Gustare (11 AM): un iaurt natural degresat, un mar si un pahar de suc proaspat de portocale sau grapefruit sau o cana de ceai verde.
Dieta Balerina – Pranz (2 PM): o portie de supa de legume sau 100 g de orez cu o bucata de carnede pui fiarta sau coapta si o salata de legume proaspete.
Dieta Balerina – Gustare (5 PM): un mar, o felie de paine prajita cu o felie de branza, o bucata de ciocolata amaruie si o cana de ceai verde.
Dieta Balerina – Cina (9 PM): o bucata de peste copt, o salata de legume proaspete sau 100 g de legume gatite pe aburi (dovlecel, vinete, varza, conopida, etc.).
Urmand aceste reguli simple si rationale puteti slabi pana la 4 kilograme intr-o luna. Tineti minte ca dieta balerina este recomandata persoanelor cu un stil de viata activ. Principiul de baza este de a manca atatea calorii cate se pot consuma. Recomandam consultul unui medic inaintea urmarii unei diete balerina.
 
.