Creatorul de moda Catalin Botezatu si-a divulgat dieta-minune cu care a reusit sa slabeasca pentru emisiunea «Burlacul» in revista Story Diete. Cura se tine obligatoriu o saptamana si se reuseste sa se piarda pana la 2-4 kilograme.Iata in ce consta regimul alimentar pe zile:
Luni:
Mic dejun - cafea neagră, neîndulcită, un suc de portocale şi doi biscuiţi de ovăz;
Prânz - supă de legume cu crutoane, piept de pui la grătar cu salată de roşii şi o cană de ceai verde;
Cină - sote de spanac cu peşte alb la grătar, încă o cană de ceai verde.
Marţi:
Mic dejun - o cană de ceai negru, o felie de pâine hipoglucidică prăjită, un măr mare;
Prânz - supă de roşii cu ghimbir şi crutoane, salată de fructe
de mare, ceai verde;
Cină - friptură de vită la cuptor cu sos de roşii şi oregano, salată verde cu lămâie şi ceai verde.
Miercuri:
Mic dejun - un bol de lapte degresat cu cereale integrale, o linguriţă de miere.
Prânz - ciorbiţă de văcuţă cu smântână slabă, sufleu de dovlecei cu brânză de vaci şi mărar;
Cină: piept de pui la grătar cu salată de ardei copţi.
Joi:
Mic dejun - o cană de cafea neagră, două felii de pâine hipoglucidică prăjite cu două felii de şuncă de curcan;
Prânz - ciorbă de varză, grătar de vită cu ciuperci sau cu spanac sote, ceai verde;
Cină - sote de legume cu peşte la grătar.
Vineri:
Mic dejun - ceai negru, o felie de pâine prăjită cu brânză degresată;
Prânz - ciorbiţă de pui, pui la cuptor cu orez, ceai verde;
Cină - creveţi sau peşte alb la grătar, cu zeamă de lămâie.
Sâmbătă:
Mic dejun - orez cu lapte de soia;
Prânz - supă de ceapă, friptură de miel cu ierburi aromate, ceai verde;
Cină - salată de ton.
Duminică:
Mic dejun - ceai verde, doi biscuiţi de ovăz, un măr verde;
Prânz - Borş de peşte şi peşte la cuptor cu mirodenii;
Cină - salată de fructe de mare sau sushi.